Öne Çıkanlar Ali OSMANGAZİ Hamilelik BAE ihracat
banner13

KOZAHAN YÖNETİM KURULU BAŞKANI GÜVEN TAZELEDİ

Bursa Ticaret Borsası'nda gerçekleştirilen kongrede seçimin ardından üyelere seslenen Şentürk, kendisini yeniden göreve layık gördükleri için onur duyduğunu söyledi. 

İpek Yolu'nun son durağı olan Kozahan'ın dünya çapında bir üne sahip olduğunu belirten Şentürk, kurulduğu günden bu yana ticaretine devam eden Kozahan'ın daha çok turistlerin uğrak mekanı olduğuna dile getirdi.

Kozahan'da yaklaşık 100 dükkanın bulunduğunu ifade eden Şentürk, şöyle konuştu:

"Şu anda Kozahan'da daha çok ipek ticareti yapılıyor. Handa bulunan dükkanlar eşarp, şal, kravat ile butik ürünler ve takı, çanta, doğal taş gibi çeşitli hediyelik eşyalar satıyor. Ayrıca kafeler de yerli ve yabancı turistlere hizmet veriyor. Önümüzdeki dönemde buranın daha işlev hale getirilmesi ve tanıtımı için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Burası bir cazibe merkezi. Kapalı Çarşı'nın tam ortasında bulunan önemli bir merkez. Burayı daha güzel hale getirmek için çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz."

Anahtar Kelimeler:
BursaKozahan
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.