Öne Çıkanlar pandemi Engelsiz ORHANGAZİ incemedya Teknoloji
banner13

NİLÜFER'İN KALBİ FETHİYE'DE ATIYOR

CHP Nilüfer Belediye Başkan Adayı Turgay Erdem’in "Nilüfer'in Kalbi" olarak adlandırılan seçim ofislerinin 4’ncüsünün açılışı Fethiye Mahallesi’nde yapıldı. 

Ofisin açılış törenine, CHP Bursa Milletvekili Yüksel Özkan, CHP Bursa Eski Milletvekili Ceyhun İrgil, Milli Savunma ve Milli Eğitim Eski Bakanı Turhan Tayan, CHP ve İYİ Parti Nilüfer ilçe yönetici ve üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Burada yaptığı konuşmada, Fethiye'nin Nilüfer'in en eski mahallelerinden biri olduğunu belirten Erdem, "15 yıldır Nilüfer için bilikte çalıştığımız sayın Mustafa Bozbey'i Büyükşehir Belediye Başkanlığı için gönderirken ‘Daha Yapacak Çok İşimiz Var’diyerek Nilüfer için yola çıktık. Hizmetlerimizi daha da arttırarak kent yönetimine adayız. Projelerimizi açıkladık. Nilüfer, yeni dönemde daha da çok gülümseyecek" diye konuştu.

Erdem, önümüzdeki dönem yeni nesil belediyecilik anlayışını Nilüfer'de toplumun tüm kesimleriyle birlikte uygulayacaklarını ifade ederek, şunları söyledi:

"Genci, çocuğu, kadını, erkeği, emeklisi, işçisi, memuru, esnafı, sanayicisi, çiftçisi ve yaşlısıyla Nilüferlilere daha da mutlu yaşayacakları bir kent sunacağız. Hep birlikte el ele vererek, Nilüfer’i daha mutlu bir geleceğe taşımak için önümüzdeki dönem daha da çok çalışacağız. Nilüferliler olarak siz, bunları hak ediyorsunuz. Bunun için desteklerinizi bekliyoruz. 31 Mart günü Büyükşehir'de Mustafa Bozbey'e, Nilüfer'de bendenize ve elbette ki meclis üyelerimize oylarınızı bekliyoruz. Bir daha kimsenin kolay kolay elde edemeyeceği oy çokluğuyla Nilüfer'i birlikte yöneteceğiz."

ÖRNEK İLÇE NİLÜFER...

CHP Bursa Milletvekili Yüksel Özkan da Nilüfer'in Bursa'nın ve Türkiye'nin örnek ilçelerinden biri olduğunu dile getirerek, "İnanıyorum ki 31 Mart günü Turgay Erdem'in seçilmesiyle sadece Nilüfer'de değil, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey'in seçilmesiyle de tüm Bursa gülümseyecek" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.