Öne Çıkanlar Ali OSMANGAZİ Hamilelik BAE ihracat
banner13

OSMANGAZİ’NİN MAKUS KADERİNİ DEĞİŞTİRECEĞİZ

Vatandaşların sorunlarını tek tek not alan Aydın,  "7 gün 24 saat belediyecilik anlayışıyla, halkla birlikte bir yönetim anlayışına sahip olacağız. Osmangazi’nin makus kaderini değiştireceğiz" dedi.

Seçim çalışmaları kapsamında Gaziakdemir Mahallesi’nde bir takım temaslarda bulunan Erkan Aydın, ayrıca Yeni Karaman’da Bursa Van Dernekleri Federasyonu’nu, Dikkaldırım’da Erzurum Şenkayalılar Derneği’ni, Çiftehavuzlar’da da Gazioluk Köy Derneği’ni ziyaret ederek Başkan seçilmesi halinde neler yapmak istediğini anlatarak vatandaşların desteğini istedi.

Gittiği yerlerde Osmangazi’liler tarafından yoğun bir ilgiyle karşılanan Aydın, özellikle esnafın satış yapamamaktan, vatandaşların da alım yapamamaktan şikayetçi olduklarına dikkat çekti.

16 Mart cumartesi günü proje önerilerini kamuoyuna açıklayacağını söyleyen Aydın, “Esnafımızın, mahalle sakinlerinin en büyük şikayetleri ilgisizlik ve taleplerinin dinlenmemesi. Halkımızın bize vereceği destekle tüm sorunlara çözüm getireceğiz. Benim belediye başkanlığımda vatandaşlarımızın sorunlarını onlarla konuşarak, birlikte çalışmalar yaparak ve projeler üreterek çözeceğiz. Yapacağımız bütün hizmetleri benim isteğim değil, vatandaşların öneri ve istekleri doğrultusunda hayata geçireceğiz. 7 gün 24 saat belediyecilik anlayışıyla, halkla birlikte bir yönetim anlayışına sahip olacağız. Osmangazi’nin makus kaderini değiştireceğiz” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.