Öne Çıkanlar Ali OSMANGAZİ Hamilelik BAE ihracat
banner13

Saadet Partisi Bursa il gençlik kolları Belediyelerdeki israfı konu alan tiyatral bir basın açıklaması yaptı.

Bursa’nın mahallelerinin çoğunda gençlerin sentetik uyuşturucuya bulaşması ve belediyenin gençlerle bu yönde bir çalışma yapmaması, buna karşın belediyenin insana değil de betona yatırım yapması saadetli genleri böyle bir tiyatral sunum yapmaya zorladı.

Tiyatral sahnede, Halkından daha çok (su, ulaşım ve emlak) vergilerini yüksek zamlarla isteyen başkanın ver ver demesi ve halkın ses çıkarmayışı, ardından toplanan paraların betona gömülerek Bursa halkının taleplerinin yok sayıldığı konu edildi.

Paraların betona gömülmesi esnasında Bursa il gençlik başkanı Enes Durmuş’un sesi duyuyor. “son üretici toprağını terk ettiğinde, beyaz ak partili adam, betonun yenmeyen bir şey olduğunu anlayacaktır” denildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.