Öne Çıkanlar pandemi Engelsiz ORHANGAZİ Teknoloji incemedya
banner13

SPORDA MADALYALAR YILDIRIM’A GELİYOR

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, katıldıkları uluslararası şampiyonalarda derece elde eden Yıldırım Belediyespor Kulübü sporcularını belediye meclis toplantılarında konuk etmeyi sürdürüyor. Yıldırım’ın her alanda olduğu gibi sporda da marka şehir haline geldiğini belirten Başkan Edebali, “Gençlerimizi doğru yönlendirerek, gelişimlerine katkı sağlamak adına sporun çok önemli olduğunun farkındayız. Bunun için spor bizim öncelikli yatırım alanlarımız arasında bulunuyor. Gençlerimize hem spor imkanları oluştururken hem de onların sportif başarılarını ödüllendirmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

‘ÖNEMLİ BAŞARI’

Polonya’da düzenlenen Gençler ve 23 Yaş Altı Avrupa Halter Şampiyonası’nda 62 kilogramda mücadele eden Ramazan Kara, toplamda 267 kilogram kaldırarak bronz madalyayı Yıldırım’a getirdi. Başarılı kariyerinde Avrupa ve Türkiye şampiyonlukları da bulunan Yıldırım Belediyesporlu milli sporcu Ramazan Kara, Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali tarafından ödüllendirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.