Öne Çıkanlar pandemi Engelsiz ORHANGAZİ Teknoloji incemedya
banner13

Ulutek Teknopark' tan öğrencilere yazılım eğitimi

ULUTEK'in koordinasyonunda gerçekleşen programda eğitimi OYMAK Grup Takım Lideri Anıl Yıldırım verdi. ".NET Core Eğitim Programı" 5 hafta sürdü. Tamamı üniversite öğrencisi olan 13 katılımcı, eğitim boyunca ".Net core" ile "Rest Api geliştirme" konularında bilgilendirildi. "Git, "Scrum" ve"Ekip Yönetimi" gibi konuların da ele alındığı programda öğrencilere sektörden canlı bilgiler verildi.

Üniversite öğrencilerini yazılım sektörüne hazırlamanın amaçlandığı 5 haftalık eğitim etkinliğinde sektördeki firmaların kullandığı teknolojiler hakkında da katılımcılara bilgiler aktarıldı.

ULUTEK Teknopark Genel Müdürü olarak Prof. Dr. İrfan Karagöz, öğrencilere girişimcilik ruhunun aşılanması adına bu tür programları belirli aralıklarla hayata geçirdiklerini belirtti. ULUTEK Teknopark olarak önemli bir sorumluluk üstlendiklerini vurgulayan Karagöz, "Amacımız, gençlerin geleceklerini daha iyi şekillendirmelerine destek olmak. Yenilikçi, girişimcilik ruhu yüksek, ülkesine hizmet etmek isteyen gençlere burada önemli olanaklar sağlanıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.