Öne Çıkanlar Engelsiz pandemi ORHANGAZİ Teknoloji incemedya
banner13

YÜZME KURSLARI BAŞLADI

Yaşları 8 ile 13 arasında değişen 240 çocuğun katıldığı yüzme kurslarının açılışını Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Eyüp Kayalı, Belediye Başkan yardımcıları ve yüzme kursuna katılan öğrencilerin aileleri birlikte yaptı. Bir süre kursları izleyen Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Yarı Olimpik Yüzme Havuzunun ilçeye hayırlı olması temennisinde bulundu.

Havuzda incelemelerde bulundu

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, kurs programının ardından havuzda incelemelerde bulundu. Başkan Çağlayan havuzun çevre düzenlemesi ve diğer çalışmalar ile ilgili tüm işlerin tamamlandığını belirterek, Yarı Olimpik Yüzme Havuzumuzda profesyonel kurs hocaları eşliğinde kurslarımız devam edecek. Kursların tamamlanması ile birlikte belirli programlar dahilinde vatandaşlarımız da havuzdan yararlanabilecek dedi.

Anahtar Kelimeler:
YÜZME KURSLARI BAŞLADI
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.