banner20
Öne Çıkanlar Engelsiz Jandarma İhsaniye Kedi BUSİAD

MMO 64 YAŞINDA

TMMOB Makine Mühendisleri Odası Bursa Şubesi tarafından düzenlenen 64’cü yaş kutlamasına MMO Genel Başkanı Yunus Yener, CHP Genel Başkan Yardımcısı Lale Karabıyık, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, çevre illerin meslek örgütleri, Bursa Meslek Oda Başkanları, STK Başkanları ve Siyasi Parti temsilcileri katıldı. Bursa Şubesi Başkanı Fikri Düşünceli; “Tüm olumsuzluklara karşı meslektaşlarımız adeta direnerek çalışmalarına devam ediyor. Meslek Odamız meslektaşlarımızın her sorununda geçmişte nasıl olduysa, gelecekte de yanlarında olmaya devam edecektir. Birlikte aydınlık bir Türkiye için onlarla birlikte yürümeye devam edeceğiz.” Dedi.

ÜLKE VE TOPLUM  ÇIKARLARI…

Görüşlerini aldığımız önceki dönem Bursa Şubesi Başkanı İbrahim Mart; “MMO, 64 yaşında ve dev bir çınar gibi dimdik ayakta!Üyesi olduğum,uzunca bir süre şube başkanlığı onurunu yaşadığım, bir neferi olarak saflarında çalışmaktan her daim onur duyduğum,ülke ve toplum çıkarlarını önceleyen, mesleğimizin, haklarımızın ve ülkemizin savunucusu, tüm birikimlerini, Ülkemizin sanayileşmesi ve demokratikleşmesi için seferber eden,ülkemizin yüz akı meslek örgütüm; TMMOB Makina Mühendisleri Odası bugün 64 yaşında ve dev bir çınar gibi dimdik ayakta.

MÜCADELE GÜNÜ…

TMMOB Makina Mühendisleri Odası Bursa Şubesi, örgütümüze yakışır muhteşem bir organizasyon ve gece ile 64. Kuruluş yıldönümünü kutladık.Meslekte 25, 40 ve 50. yılını dolduran meslektaşlarımıza onur plaketleri takdim edildi.Şubemiz, kuruluş yıldönümünün sadece kutlama değil, aynı zamanda iyilik, güzellik için, ülkemizin aydınlık geleceği için bir mücadele günü olduğunu da gösterdi.

Bu güzel geleneksel gece için başta Şube Başkanımız Fikri Düşünceli olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim.

BURSA ORADAYDI…

MMO Genel Başkanı Yunus Yener' in de hazır bulunduğu kuruluş gecesinde, aynı zamanda dayanışmanın çok güzel örneği de sergilendi. Üniversite, Sanayi ve Kamudan temsilciler, Emek - Meslek Örgütleri, demokratik kitle örgütleri temsilcileri ile CHP Genel Başkan yardımcıları Prof. Dr. Lale Karabıyık, Orhan Sarıbal, Nilüfer Belediye Başkanımız Mustafa Bozbey, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, CHP İznik Belediye Başkan Aday Adayı Makina Mühendisi Tarık Demiray, IYI Parti Karacabey Belediye Başkanı Aday Adayı Makina Mühendisi Hüsnü Doğruoglu, Bursa basınından bir çok gazeteci, Makina Mühendislerini yalnız bırakmadı. Katılım ve dayanışma gösteren herkese teşekkür ederim.TMMOB Makina Mühendisleri Odası, 64. yılında da dün olduğu gibi bugünde ülkemizin Aydınlık geleceği için, yol arkadaşları ile birlikte dayanışma içinde mücadelesini sürdürmektedir. Yaşasın TMMO Yaşasın MMO.” İfadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
MMO 64 YAŞINDA
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21