Öne Çıkanlar pandemi Engelsiz ORHANGAZİ Teknoloji incemedya
banner13

BAHARIN VAZGEÇİLMEZLERİ CAMPER’DA

Maksimum konfor sağlayan yapılarıyla şıklığı ve rahatlığı bir arada sunan Camper, bahar aylarının renklerini çağdaş tasarımlarına yansıtıyor. Yenilikçi ruhunu, gelecekteki vizyonuyla birleştirerek İlkbahar – Yaz 2019 sezonunda Retro fütüristik siluetlerle çağdaş ayakkabı tasarımının limitlerini zorlayan Camper, ultra hafif ve nefes alabilen yapıları, unisex alternatifleri ve mavi, sarı, lacivert ve pembe tonlarının öne çıktığı modelleriyle dikkatleri ayaklara yönlendiriyor.

Sıradışı yapım teknikleriyle İlkbahar – Yaz sezonunda Camper’ın en tercih edilen seçeneklerinden ultra hafif tabanlı unisex Brutus, bahar yürüyüşlerinin vazgeçilmezi oluyor. Hacimli silüeti koton üst yüzey ile birleştirerek beğeni toplayan Brutus, hareketten etkilenen 3D silüetleriyle bu sezon minimalizmin doruğuna çıkarken, beyaz, lacivert, mavi gibi zengin renk alternatifleriyle dikkatleri çekmek isteyenlere hitap ediyor.



İlkbahar - Yaz 2019 koleksiyonu için Camper, markanın en sportif tarzı olan Drift'e yeni ve daha bilinçli bir yaklaşım uyguluyor.

90’lı yılların tasarımını geleceğe taşıyan Camper Drift Ganxet modeli, geri dönüştürülmüş plastiklerden üretilen güçlü, dayanıklı PET ipliğinden yapılmış, malzeme atığını azaltan ve hem ekstra hafif hem de nefes alabilen yapısıyla ayakkabı modasında zirveyi kucaklıyor.

Üretim sürecinde geri dönüşümü de esas alan Camper, ayakkabı teknolojisindeki son gelişmeler sayesinde, karbon ayak izini en aza indiren ve ürünlerin hem teknik hem de estetik açıdan maksimum potansiyellerine ulaşmalarını sağlayan Drift modellerinde ekstra hafifliği ve ayağı maksimumda kavrayan yapısı sayesinde hareket kolaylığı sunuyor. Her zevke ve tarza hitap eden beyaz, gri, lacivert ve sarı renk alternatiflerine sahip Camper Drift Ganxet, hem kadın hem erkek seçenekleriyle trend öncüsü oluyor.

Çağdaş tasarımları ve maksimum konfor sağlayan yapılarıyla şıklığı ve rahatlığı bir arada sunan Camper’ın, modern ve stil sahibi yüzünü keşfedeceğiniz İlkbahar - Yaz 2019 koleksiyonu tüm Camper mağazalarında ve www.camper.com/tr adresinde sizleri bekliyor!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.