Öne Çıkanlar pandemi Engelsiz ORHANGAZİ Teknoloji incemedya
banner13

Sonbahar Şıklığını Edwards.com.tr İle Yakalayın

Geçmişten gelen üstün hizmet anlayışını, çağdaş ve ulaşılabilir kimliği ile yeniden yorumlayan ve yerli-yabancı yüzlerce ürünü bir arada sunan Edwards web sitesi www.edwards.com.tr ile sonbahar modasını yakından takip edenlere en ideal seçimleri sunuyor.

Bünyesinde Anchorage, Anchor&Crew, Armaggan, Brooks Brothers, Buyaz, Epidotte, Faber Castell, Hann Karaköy, Herschel, Juliette, Karaca, Kia Ora Design, Luna Merdin, Maye Atelier, Mesele, Replay, Sperry ve 44 Doors markalarını barındıran Edwards, kadın ve erkek modası için modern, dinamik ve tarz sahibi en özel ürünlerle dört dörtlük şıklık vadediyor.

Alışverişin en kolay ve eğlenceli hali www.edwards.com.tr geniş ürün yelpazesi ile bu sonbahar da vazgeçilmezler arasında yerini alacak.

Anahtar Kelimeler:
Moda
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.