Öne Çıkanlar Ali OSMANGAZİ Hamilelik BAE ihracat
banner13

Triko Modası Brooks Brothers'dan Sorulur

Şehirli kadın ve erkeğin vazgeçilmez tercihi Brooks Brothers, klasikler arasında yerini alan ve her mevsim giyilebilen trikolar ile bu sonbaharda stil dolu çağrışımlarda bulunuyor.

Erkek modasında hem spor hem de şık kombinlerle kullanılan trikolar mavi, lacivert, kırmızı ve bordo renkleri ile ön plana çıkıyor. Kazak, süveter ve yelekler erkek modasında tek bir parçayla stil sahibi olmayı garantiliyor.

Pembe, mavi ve lacivert tonlarındaki trikolar kadınlar için ofis şıklığına renk katarken hafta sonu jean’lerle kullanılarak her duruma uyum sağlıyor.

Şık trikolarla sonbahar modasına ayak uydurmak için İstanbul Zorlu Center, Akasya Acıbadem, İstinyePark, Ankara Panora AVM ve İzmir Konak Pier AVM Brooks Brothers mağazalarına uğrayabilirsiniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.