Öne Çıkanlar Engelsiz pandemi ORHANGAZİ Teknoloji incemedya
banner13

CHASSİSBRAKES INTERNATİONAL KALDER ÜYELERİNİ TEKNİK GEZİDE AĞIRLADI

Türkiye’nin en büyük fren üreticisi ve dünyanın fren üretiminde öncü firmalarından ChassisBrakes International, Türkiye Kalite Derneği (KalDer) Bursa Şubesi üyelerine ev sahipliği yaptı. Fabrika içerisinde teknik gezinin de yapıldığı etkinlikte, katılımcılar gerçekleştirilen sunumlar ile firmayı yakından tanıma fırsatı buldu. 

Etkinlikte konuşan ChassisBrakes International Türkiye Genel Müdürü ve KalDer Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Yağcı, katılımcılara firma hakkında detaylı bilgiler verdi. Oldukça hızlı bir şekilde büyümeye devam ettiklerini ifade eden Yağcı, “Hayalimiz, herşeyde söz sahibi olan bir fabrika olmak. İstikrarlı bir şekilde çalışarak dünyanın en iyisi olma gayretindeyiz. Hızla değişen yeni dünya düzeninde adımızdan söz ettirmek ve rakiplerimizden her zaman önde olmak için fark yaratmamız gerektiğinin farkındayız. Fark yaratmak için de çok çalışmamız gerekiyor” dedi. Bu doğrultuda firma içerisinde takım çalışmasına büyük önem verdiklerinin altını çizen Yağcı, sürekli iyileştirme kültürünü de şirket içinde yaygınlaştırdıklarını kaydetti.

Başarılarımız artarak devam edecek

Bursa fabrikası olarak büyümeye ve gelişmeye devam ettiklerini vurgulayan Yağcı, “Elde ettiğimiz başarılar ile ChassisBrakesInternational’ın global yapılanmasında en çok öne çıkan fabrikası konumunda yer alıyoruz. Başarılarımızın artarak devam edeceğime inancım sonsuz. Çalışanlarımız ile birlikte, var gücümüzle çalışmaya ve firmamızı çok daha iyi yerlere ulaştırmak için projeler üretmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Ahmet Yağcı’nın sunumunun ardından ziyaretçiler üretimde saha gezisi yaptı. Gezinin ardından Kalite Müdürü Vedat Ülkü,“Kalite Uygulamaları ve Laboratuvar Testleri”, İnsan Kaynakları ve İletişim Müdürü Çisil Güler “Çalışan Bağlılığı ve Mavi Yaka Performans Yönetimi”, Üretim Bakım ve HSE Müdürü Murat Bayram “İş Güvenliği Konuları”, Teknik Fonksiyonlar ve Projeler Müdürü Engin Karaer ise “Sürekli İyileştirme Sistemi” hakkında katılımcılara bilgiler verdi.

Oldukça keyifli geçen etkinlikte,KalDer Bursa Şubesi Genel Sekreteri Aykan Kurkurtarafından Genel Müdür Ahmet Yağcı’ya plaket takdim edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.