Öne Çıkanlar Engelsiz pandemi ORHANGAZİ Teknoloji incemedya
banner13

MEHMET ATMACA; BURSA’NIN BORCUNU 1 MİLYAR 200 MİLYON LİRAYA ÇIKARDILAR.

İnşaat Yüksek Mühendisi Mehmet Atmaca Nilüfer ilçesinde mahalle muhtarlarıyla, sivil toplum kuruluşlarıyla ve basınla kahvaltıda bir araya geldi.


Siyasi fikirlerimiz ayrı diye birbirimize düşman olmadıklarını söyleyen  Atmaca, yaptığı konuşmada Alinur Aktaş'ın Bursa'nın borcunu arttığını dile getirerek çok önemli açıklamalarda bulundu.

Saadet Partisi Bursa Büyükşehir Belediye başkan adayı İnşaat Yüksek Mühendisi Mehmet Atmaca "Bizim bazıları gibi bize destek vermeyen oy vermeyen vatan hainidir, bölücüdür, asla böyle bir iddiamız yok. Biz 50 yıllık bir hareketiz. 50 yıl içerisinde 12 Eylül öncesini yaşamış bir hareketiz. O dönem bile teröre bulaşmayan tek hareketiz, Allah’a şükür. Hiçbir zaman terör destekçisi, terör yandaşı olmadık. Erbakan hocamızdan öğrendiğimiz en önemli şey şudur. En yüksek değer devlettir. Devlet olmazsa namusta olmaz dinde olmaz, hiçbir şey olmaz. Biz bundan dolayıdır ki, devletimize zarar verecek, hiç bir hal içerisinde hiç bir zaman olmadık ve olmayız. Ama herhalde son zamanlarda bize olan ilginin artması neticesinde bizi birileriyle ilişkilendirmeye çalışıyorlar. İşte siz adayınızı çıkarınca ki, ak parti Cumhur ittifakı kaybedecek.

Biz siyasi partiyiz. Kendi ideolojimizi, kendi inancımızı kendi mücadelemizi vermek için 50 yıl boyunca çıkan bütün seçimlerde hep aday gösterdik, halkın karşısına çıktık ve çalıştık.

Biz gerçekten ak partili belediye başkanlarımıza kesinlikle düşman değiliz. Hatta çoğu ile çok iyi irtibatlarımız var. arkadaşımızdır, eşimiz dostumuzdur. Alinur beyi, 25 yıldan beridir iyi tanıdığım, İnegöl’den beri beraber olduğumuz bir kardeşimiz, ancak;  Sorun bizim belediyelerimiz ve hizmetleri. Şu an belediyemizde çok büyük sorunlar var. Bunu ak partiye destek veren kardeşlerimizde ifade ediyor. İşte Alinur bey, 15 senedir başkan, İnegöl’de 12 sene belediye başkanlığı yaptı. Hiçbir önemli bir eseri yoktur, İnegöl orada. Orada büyük bir tane park var. Bir tane büyük fuar merkezi var. Onları da yapan rahmetli Hikmet Şahin’di. Geldi Bursa’ya, gelir gelmez  yaptığı ilk iş, istifa ettirilen belediye başkanını suçlamak oldu. Aynı partidensiniz. Bütün kabahatleri ve suçları ona attı. 1,5 sene oldu buradadır. O Bursa’ya geldiğinde,  Bursa Bursa Belediyesinin borcu  1 milyar 73 milyon tl idi. Şu an Bursa Belediyesinin borcu 1 milyar 200 milyon tl. Yani 127 milyon daha borç yapmış bir buçuk sene içinde. Bunlar benim rakamlarım değil. Belediyenin resmi rakamları" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.