Öne Çıkanlar Engelsiz pandemi ORHANGAZİ Teknoloji incemedya
banner13

ORGAN NAKLİ 5 KİŞİYE CAN OLDU

Mesul Müdür Yardımcısı ve Organ Bağışı Koordinatörü Dr. Ömer Faruk Mete ve Organ Bağışı Komitesi yetkilileri Ali Güngör’ün ailesi ile görüşerek organ bağışı hakkında bilgilendirme yaptılar. Diğer ailelere de örnek olmasını dileyen Güngör ailesinin sağduyusu sayesinde 5 can artık hayata daha sıkı tutunabilecek.

Ali Güngör’ün organları 5 kişiye yaşama umudu verecek.
Sağ böbreği 10 yıldır diyaliz hastası olan 1965 doğumlu bir erkek hastaya, sol böbreği 3 yıldır diyaliz hastası olan 1963 doğumlu bir erkek hastaya, karaciğeri 1 yıldır Kriptojenik Karaciğer Hastalığı tanısı ile 1 yıldır uygun karaciğer bekleyen 1972 doğumlu bir kadın hastaya, Korneası 1997 doğumlu bir erkek hastaya ve 1991 doğumlu bir kadın hastaya umut oldu. Özel Aritmi Osmangazi Hastanesi yetkilileri Organ Bağışının organ bekleyen hastaların en büyük umut kapısı olduğunu ve Güngör ailesinin bu yaklaşımının tüm halkımıza örnek teşkil etmesini temenni ettiklerini belirterek, organ bekleyen tüm hastalar adına Güngör ailesine teşekkürlerini ilettiler.

Anahtar Kelimeler:
Organ NakliCan
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.