Öne Çıkanlar Engelsiz pandemi ORHANGAZİ Teknoloji incemedya
banner13

Bahçeşehir SuperMassive’in Dünya Şampiyonası yolculuğu devam ediyor!

Bu yıl Kore’de gerçekleştirilen ve 12 bölgeden 24 takımın mücadele ettiği Worlds 2018’de Ön Eleme Aşaması grup maçları tamamlandı. Gruplarında ilk iki sırayı alan ekiplerin bir üst tura yükseldiği aşamada, son sıradaki takımlarsa evlerinin yolunu tuttu. TBF 2018 Şampiyonu unvanıyla Şampiyona’da ülkemizi temsil eden Bahçeşehir SuperMassive, ikinci gün oynadığı maçlar sonucunda liderliği adeta elinden kaçırsa da grup ikinciliğiyle Eleme Aşaması’na yükselmeyi başardı.

İlk hedef dünyanın en iyi 16 takımı arasında yer almak

Eleme aşaması için çekilen kurada temsilcimiz Bahçeşehir SuperMassive’in rakibi, D grubunu birinci sırada tamamlayan, Asya’lı temsilci G – Rex oldu. Temsilcimiz, 7 Ekim Pazar günü saat 11.00’da Dünya Şampiyonası grup aşamasına katılacak olan takımı belirlemek üzere G-Rex ile karşı karşıya gelecek. 5 maç üzerinden oynanacak seride galibiyete ulaşan taraf, dünyanın en iyi 16 takımı arasında yer alarak büyük kupa için mücadele edecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.