Öne Çıkanlar Ali OSMANGAZİ Hamilelik BAE ihracat
banner13

HAYATINIZI HARCATMAYIN

Bursa’nın hava kirliliğinde şampiyonluğu bırakmadığı düşünüldüğünde yapılan uyarıların ne kadar hayati öneme sahip olduğu anlaşılıyor. Önceki dönem TBMMO Bursa Şubesi Başkanı İbrahim Mart karbonmonoksitzehirlenmesi ile ilgili açıklamalarda bulunarak, basit önlemler hakkında kamuoyu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

DEDEKTÖR İLE ÖNLEMİNİZİ ALIN…

Mart; “Sessiz ölüm! Acı ölüm!Karbonmonoksit zehirlenmelerine karşı önlem almak basittir. Ancak ihmal edilir. İhmal sonucunda sessiz ölümler gerçekleşir. Bacaların standartlara uygun olarak yapılması, ortam havalandırmasının yeterince yapılması, cihazda doğru yanmanın sağlanmadı vb. alınacak önlemlerdendir. Yanma cihazının bulunduğu alanda "dedektör" kullanmak ise çok basit bir önlemdir. Bu önlemler alınmadığı ve denetim yapılmadığı sürece bu tür ölümlü zehirlenme vakaları devam edecektir. Vatandaşlar ve yetkililer,  bu sessiz tehlike karşısında uyanık olmaya, önlem almaya çağırıyorum...” dedi.

Anahtar Kelimeler:
HAYATINIZI HARCATMAYIN
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.