Öne Çıkanlar Engelsiz pandemi ORHANGAZİ Teknoloji incemedya
banner13

JOLLY JOKER VADİ'DE DEMET AKALIN ŞARKILARI YANKILANDI
Yaklaşık bin beş yüz kişilik bir kalabalığın saatler öncesinden doldurduğu mekanda konserini ''Hayalet'' ile başlatan ve hemen akabinde Emrah Karaduman'ın Bombarduman albümünde seslendirdiği ''İntikam''ı Jolly Joker'i dolduran yüzlerce müziksever için canlı canlı yorumlayan Demet Akalın, kendisine hemen her şarkıda coşkulu bir şekilde eşlik eden müzikseverleri ''Coşkunuz beni heyecanlandırıyor. Maşallah bilmediğiniz şarkı da yok. Haydi o zaman, gece bitene kadar kimse yerine oturmayacak. Anlaştık mı?'' sözleri ile selamladı.

Dillere dolanan şarkılarını seslendirdiği gecede mavi pullu mini elbisesiyle de ilgi odağı olan başarılı sanatçı, konserinin ortalarına doğru aynı şarkıyı iki kez peş peşe söylediğini fark edince şarkısını yarıda kesip ''Aynı şeyi ikinciye söylüyorum. İçmeden sarhoş oldum sanırım.'' sözleri ile hayranlarını tebessüm ettirdi.

İranlı bir hayranının İran türküsü isteğini ''Bilmiyorum ama senin için öğreneceğim. Bir sonraki sahneye de gel. O zaman söylerim.'' sözleri ile kibarca geri çeviren Akalın, programına hareketli şarkıları ile devam ederken süper mini elbisesiyle yaptığı danslarıyla da yürek hoplattı. İki saat süren programını alkışlar eşliğinde noktalayan Demet Akalın'ın sahneden ayrılırken yaptığı ''para para'' işareti dikkatlerden kaçmazken, başarılı sanatçı gerek sahne performansı gerekse güzelliği ile geceye damgasını vurdu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.