Öne Çıkanlar Engelsiz pandemi ORHANGAZİ Teknoloji incemedya
banner13

PROF.DR.MUSTAFA KAMALAK BURSA'DA BAYRAMLAŞMAYA KATILDI

Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Mustafa Kamalak, Bursa teşkilatının düzenlediği bayramlaşma programında "Bayramlar bizi biz yapan ortak sevinçlerimiz, ortak coşkularımızdır. Kardeşliğimiz üzerinde oynanan kirli oyunu bozmak için bu bayramda birbirimizle daha sıkı kucaklaşalım" değerlendirmesinde bulundu.

Saadet partisi Bursa teşkilatının bayramın üçüncü günü Yıldırım ilçe binasında bir araya gelen partililere hitap eden Kamalak, millet olarak her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe muhtaç olunan bir dönemden geçildiğini belirtti.

 

"Bayramlar bizi biz yapan ortak sevinçlerimiz, ortak coşkularımızdır. Kardeşliğimiz üzerinde oynanan kirli oyunu bozmak için bu bayram birbirimizle daha sıkı kucaklaşalım" ifadesini kullanan Mustafa Kamalak, herkesin birbirine daha sıkı sarılması gerektiğini vurguladı. Türkiye'de kardeş kavgası çıkarmak isteyenlere karşı verilecek en güzel cevabın kardeşliği daha da pekiştirmek olacağına işaret etti.

Mustafa Kamalak, "Milletimizin ve bütün İslam aleminin mübarek Kurban Bayramı'nı kutluyor, acı ve feryatların yerini sevinç çığlıklarının aldığı, bombaların değil havai fişeklerin patladığı bayramlar diliyorum" görüşünü aktardı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.