Öne Çıkanlar Engelsiz pandemi ORHANGAZİ Teknoloji incemedya
banner13

Türk Kızılay Bursa Yardım Faaliyetlerini Aralıksız Sürdürüyor

Türk Kızılay Bursa Şubesi, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Geçtiğimiz Kurban Bayramı’nda bağışçıların destekleri ile toplanan kıyma, kavurma, temel gıda ve yardım malzemelerinden oluşan yardım setleri ile ihtiyaç sahiplerinin yanında olan Türk Kızılay Bursa Şubesi, şehrin dört bir yanındaki ihtiyaç sahiplerini ziyaret ederek içinde bulunduğumuz yeni serbesti döneminde de yanlarında olmaya devam ediyor. Ziyaretlerde pandemi süreci ve yeni serbesti dönemini evlerinde geçiren çocuklar da unutulmayıp, oyuncaklarla mutlulukları paylaşılıyor.

Türk Kızılay Bursa Şube Başkanı Davut Gürkan’ın nezaretinde sürdürülen çalışmalarla bağışçılarla ihtiyaç sahipleri arasındaki köprü en doğru şekilde kurulmaya çalışılıyor. Çalışmalar hakkında bilgiler veren Türk Kızılay Bursa Şube Başkanı Davut Gürkan, Kurban Bayramında bağışçıların kurban bağışlarından elde edilen kıyma, kavurma ile birlikte temel gıda malzemeleri ve diğer ihtiyaç maddelerinden oluşan yardım paketleri ile ihtiyaç sahibi ailelere destek vermek amacıyla yönetim kurulu üyeleri, çalışanları ve Kızılay gönüllülerinden oluşan ekipleriyle çalışmalarını aralıksız sürdüreceklerini belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.