banner20
Öne Çıkanlar Engelsiz Jandarma İhsaniye Kedi BUSİAD

Uluslararası asansör sektörü, yeni pazar  fırsatları için 2021’i bekliyor

Metrekare ve salon bazında tüm zamanların en yüksek rakamına ulaşan Uluslararası Asansör İstanbul 2021 hakkında açıklamalarda bulunan Tarsus Turkey Fuarlar Direktörü Seda Bozkurt, “Dünya asansör sektörünün büyük bir heyecanla beklediği fuarımızın hazırlıklarını ara vermeden sürdürüyoruz. Uluslararası Asansör İstanbul Fuarı’nı alanında dünyanın en büyük üç organizasyonu arasına sokmayı başardık. Bugüne kadarki tüm buluşmaların rekorunu kıran Asansör İstanbul, şu an alanında ülkemizin, küresel ölçekteki lider fuar markası. Türkiye liderliğinden dünya liderliğine doğru emin adımlarla ilerliyoruz.  8 salonda birden gerçekleştireceğimiz Uluslararası Asansör İstanbul’a yurt içi ve yurt dışından katılımlar, online ziyaretçi kayıtları, satın alma heyetleriyle görüşmeler ve fuar kapsamında ilk kez devreye alınan uygulamalardan birisi olan Overseas Buyer Programına yönelik çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Overseas Buyer Programı sayesinde, asansör ve yürüyen merdiven sektörünün dünya genelindeki büyük satın almacılarını İstanbul’a getireceğiz. Katılımcı firmalarımız, standlarına kadar gelen bu nitelikli satın almacılarla, yeni işbirlikleri ve ticaret anlaşmaları yaparak yeni satış anlaşmaları yapabilecekler” dedi.

Asansöre dair her şey tek çatı altında!

Uluslararası Asansör İstanbul 2021, asansöre dair tüm ürün, makine, malzeme, ekipman ve teknolojilere ev sahipliği yapacak. Fuarda, makine ve motor sistemlerinden kumanda sistemlerine, sinyalizasyondan elektronik sistemlere, kabin ve karkaslara, kat & kabin kapılarından raylara, askı halatlarından işaret ve etiketlemeye, yürüyen merdiven ve yollardan tamamlayıcı ekipmanlara kadar binlerce ürün bir arada sergilenecek. Ayrıca Asansör İstanbul’da, virüs bulaşma riskini en aza indirmeye yardımcı temassız çağrı sistemiyle çalışan asansörlerden, bakteri ve mikrop oluşumunu engelleyen çözümlere, kendi kendini temizleyen kabinlerden, buton yerine hologram teknolojilerine sahip asansörlere kadar farklı çözümler de ziyaretçilerle buluşacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21