Öne Çıkanlar Ali OSMANGAZİ Hamilelik BAE ihracat
banner13

YEPSAN AİLESİ PİKNİKTE BİR ARAYA GELDİ

Tuzaklı Mahallesi Piknik Alanı’nda yapılan organizasyonuna; YEPSAN Group Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Baş, YEPSAN Yönetim Kurulu Üyeleri ile çok sayıda çalışan aileleriyle beraber katıldı.

Piknik organizasyonunun açılışında konuşan ve büyük bir aile olduklarını ifade eden YEPSAN Group Yönetim Kurulu Üyesi Ünal Kahveci, “YEPSAN Group olarak çalışanlarımız ve aileleri ile birlikte yaklaşık 2 bin kişiye ulaşıyoruz. Biz büyük ve güzel bir aileyiz. Böyle organizasyonlarda bir araya gelmek hepimizi mutlu ediyor” şeklinde konuştu.

Ünal Kahveci, firmalarının 30 yıldır hizmet verdiklerine dikkat çekerken “YEPSAN olarak anlayışımız, inanmak, adil, dürüst ve etik çalışmaktır. 30 yıldır süren hizmet hayatımız boyunca bu ilkelerden ayrılmadık” ifadelerini kullandı.

Kahveci’nin yaptığı konuşmanın ardından YEPSAN’da 10,15,20 ve 25 yılı aşkın süredir çalışanlara plaket ve altın hediye edildi.

YEPSAN’ın geleneksel pikniğinde aileler ve çocuklar gün boyu düzenlenene oyunlar ve renkli aktivitelerle eğlence dolu zamanlar geçirdiler. Gün boyu süren yarışmaların sonunda kazananlara sürpriz ödüller verildi. Ayrıca düzenlenen çekilişle de çalışanlar hediyeler kazandılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.