Öne Çıkanlar Engelsiz Jandarma İhsaniye Kedi Mehmet Şafak Sarı

Yıldırım Halk Eğitim Merkezinden Culinary World Cup başarısı

4 yılda bir gerçekleşen dünyanın en prestijli Gastronomi yarışmalarından biri olan Culinary World Cup yarışması bu sene Luxembourg’ta düzenlendi. 3000 kişinin katılım sağladığı yarışmada 75 ülkeden 100 takım kıyasıya yarıştı.

Dünyanın en zor Gastronomi yarışmalarından biri olarak kabul edilen olan Culinary WORLD CUP yarışmasında Bursa Yıldırım Halk Eğitim Merkezi pastacılık kursu öğrencisi Ayşe Ardıç katıldığı artistik dalda bronz madalya kazandı.

Yeni yıla hazırlanan Daniel ve Lisa’nın mutluluğunu anlattığı eserini 1 ay süren özverili bir çalışmanın ardından bitirdiğini belirten Ayşe Ardıç “Yıldırım Halk Eğitim Merkezinin düzenlemiş olduğu pastacılık kurslarında eğitim aldım. Bu zaman dilimin de kendimi geliştirerek yaptığım pastaları artık yarışmalarda da sergilemek istedim. Gastronomi alanı için çok önemli olan böyle bir yarışmada bronz madalya kazanmaktan mutluluk duydum” ifadelerini kullandı.

Bursa Yıldırım Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Korkmaz “Pastacılık kursu öğrencimiz Ayşe Ardıç’ı başarılarından dolayı tebrik ediyorum. Yıldırım Halk Eğitim Merkezi olarak her zaman gerçekleştirdiğimiz kurslar ile öğrencilerimizin hayatlarına dokunmaya ve onların meslek hayatlarına destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21