Öne Çıkanlar pandemi Engelsiz ORHANGAZİ Teknoloji incemedya
banner13

Edenred ile TOTAL'den Yeni İş Birliği
Ticket markası ile dünyada yemek kartı sisteminin kurucusu ve Türkiye'de de yemek kuponu hizmetini sunan ilk uluslararası firma unvanına sahip olan Edenred, şirketlere etkin bütçe yönetimi sağlayan çok yönlü çözümlerine bir yenisini daha ekledi. Türkiye’nin önde gelen akaryakıt dağıtım şirketlerinden TOTAL ile önemli bir iş birliğine imza atan Edenred Türkiye; yeni çözümü ile, bir yandan şirket araçlarının akaryakıt alımlarının kontrolü ve takibini kolaylaşırken, diğer yandan alım miktarına göre de özel fiyatlardan faydalanma imkânı sunuyor.

TOTAL ile yapılan iş birliği imza töreninde konuşan Edenred Türkiye Genel Müdürü Eric de Ladoucette: ”Güçlü iş birlikteliklerimiz sayesinde, Türkiye’deki firmalara yenilikçi kurumsal çözümler sunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Edenred olarak her geçen gün ürün portföyümüzü genişletiyor; gelişen ihtiyaçlar doğrultusunda şirketlerin beklentilerine uygun, inovatif çözümler üretiyoruz. Çözümlerimizle firmaların üzerindeki operasyonel yükü azaltmayı ve onların günlük iş akışı içerisindeki yoğunluklarında, zamanlarını şirketlerinin farklı işlerine yoğunlaştırabilmelerini önemsiyoruz. Bu doğrultuda TOTAL ile çok özel bir çalışma yürüterek, Edenred müşterilerine Yakıtmatik sistemini satmaya başlıyoruz. Amacımız, müşterilerimizin akaryakıt giderlerini en yakın istasyondan en iyi kalite ile karşılamalarını sağlamak. Bu çözümümüz ile müşterilerimiz şirket araçlarının akaryakıt alımı ile ilgili detaylı raporlara ulaşabilirken çalışanlar için de tek tek fatura toplama dönemi sona eriyor. Türkiye’deki 480 ve üzeri noktalarda TOTAL istasyonlarında geçerli olan TOTAL Yakıtmatik ile şirketlerin yakıt alım miktarlarına göre özel teklifler de sunuyoruz. Edenred olarak TOTAL gibi güçlü bir marka ile yapmış olduğumuz bu iş birliğinin, maliyet, zaman ve süreç yönetimi anlamında firmalara çok önemli bir değer katacağına inanıyorum” dedi.

TOTAL Oil Türkiye A.Ş Satış Direktörü Göker Gürkaya işbirliği ile ilgili şunları paylaştı: “Akaryakıt sektöründe her geçen gün büyüyen istasyon ağımızla birlikte daha fazla kuruma ya da iş ortağına TOTAL kalitesi ile hizmet vermekten büyük mutluluk duyuyoruz. Edenred gibi güçlü bir iş ortağı ile birlikte daha fazla kuruma ulaşarak, kurumların akaryakıt maliyetlerinde gözle görülür oranda tasarruf yapmasını hedefliyoruz.Özellikle kurumların akaryakıt giderlerini kontrol altına alıp, etkin olarak takip edebileceği TOTAL Yakıtmatik alt yapısı ile şirketler verimlilik ve sürdürülebilirlik konularında da güçlü bir çözüme kavuşmuş olacaklar. TOTAL Yakıtmatik’in güçlü ve global yazılım ortakları ile birlikte hazırladığı özel alt yapı ve raporlama sistemi sayesinde, benzer taşıt tanıma sistemlerinin ötesinde bir çözüm sunduğunu belirtmek gerekir. Bunun yanı sıra, yaklaşık bir senedir sunmakta olduğumuz önden programlanmış ekipmanlar sayesinde benzer taşıt tanıma sistemlerinde bir haftayı aşan montaj sürelerine karşın, TOTAL Yakıtmatik’te kolaylaştırılmış ve hızlandırılmış süreçler sayesinde, iki iş günü içerisinde montaj tamamlanmaktadır. Gerçekten işinde hızlı düşünüp,hızlı karar veren ve kazanmayı seven kurumlar için TOTAL Yakıtmatik filo akaryakıt tedarik çözümlerinde fark yaratmaya devam edecektir.”

Edenred’li Firmalara Büyük Avantajlar, Çok Özel Teklifler…

Türkiye’nin dört bir yanında geçerli olan TOTAL Yakıtmatik ile şirket araçlarının akaryakıt takibi kolaylaşırken, alım miktarına göre sunulan özel fiyat teklifleri sayesinde ekonomik avantaj da sağlanıyor. Plakaya tanımlı güvenli kullanım avantajı sağlayan TOTAL Yakıtmatik, şirketleri, çalışanlarına akaryakıt alımı için avans verme ve kasa fişlerini tek tek muhasebeleştirme derdinden de kurtarıyor. Çalışanlara sunduğu avantajla da ön plana çıkan TOTAL Yakıtmatik, her yakıt alımında fatura toplama zorunluluğunu ortadan kaldırıyor. Tamamen dijital sisteme sahip olma özelliği ile alanında Türkiye’de bir ilke imza atan TOTAL Yakıtmatik, “Tüketimine, kat ettiğin km’ye göre öde” sistemini de başlatıyor. Yakıtmatik altyapısı sayesinde, TOTAL istasyonları, gelen şirket araçlarını otomatik tanıyor ve nakit kullanmadan kolayca akaryakıt almalarını sağlıyor.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.