Öne Çıkanlar Engelsiz pandemi ORHANGAZİ Teknoloji incemedya
banner13

İpeker'in Çevreci Kumaşları Beştepe'de Büyük İlgi Gördü

Dünya Kadınlar Günü kapsamında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde düzenlenen etkinlikte görücüye çıkan İpeker’in çevreci kumaşları büyük beğeni topladı.


Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın himayesinde ‘Sıfır Atık’ konseptli bir etkinlik düzenlendi. Etkinlikte, dünyanın ilk Vegan V-Label sertifikalı kumaş üreticisi İpeker Tekstil’in kumaşları ve Ezratuba’nın sürdürülebilir moda anlayışıyla tasarladığı ‘Doğa Dostu Geri Dönüşümlü Koleksiyon’ sunuldu. Emine Erdoğan’ın büyük ilgisini çeken ve beğenisini toplayan Vegan Bakıripeği kumaşı ve koleksiyonu, çevreci olmasının yanı sıra ülke ekonomisine önemli ölçüde katkı sağlıyor.


15 Mart tarihinde düzenlenen etkinliğe katılan iş, sanat ve siyaset dünyasının başarılı kadınlarına barışın simgesi olan zeytindalı işlemeli Vegan Bakıripeği’nden yapılan mendiller hediye edildi. Emine Erdoğan, dokusunda zeytin ağacı tohumu bulunan biyodegredasyon hızı yüksek mendilleri Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde toprağa gömerek ilk can suyunu verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.