Öne Çıkanlar ORHANGAZİ Engelsiz incemedya Teknoloji NİLÜFER BELEDİYESİ
banner13

E-ticaret rotanızda marka tesciline yer ayırın

 Pek çok sektörün ve kurumun kıyasıya rekabet ettiği bu ticari sahada rakipler arasında farklılaşmayı sağlayan ve olası ihlallere karşı koruma sağlayan marka mülkiyetinin tescillenmesi bir zorunlulukken, İsimtescil.net,  alan adınız ile markanızın takip ve korunmasında tam bir hizmet zenginliği sunarak sınai mülkiyet haklarını güvence altına alıyor.

Günümüzde yükselen bir ivmeyle canlanan e-ticaret, fiziki mağaza sahibi olan markalar için önemli bir satış kanalı olduğu gibi küçük ve orta ölçekli işletmeler için de son derece efektif bir ticari sistem olarak kabul görüyor. Bir e-ticaret kanalı kurulurken sınai bir hak olan markanın olası ihlallere karşı korunması ise ancak marka tescili ile mümkün oluyor. İsimtescil.net; markanın başvurusundan hukuki süreçlere, marka araştırmaları ve analizlerinden markaların ticari bir değere dönüştürülmesine kadar geçen her aşamada 360 derecelik hizmet zenginliği sunarak sınai mülkiyet haklarını güvence altına alıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.