Öne Çıkanlar Engelsiz pandemi ORHANGAZİ Teknoloji incemedya
banner13

Alanyaspor taktik çalıştı
Aytemiz Alanyaspor, 11 Şubat Cumartesi günü sahasında oynayacağı Gençlerbirliği maçı hazırlıklarını tesislerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Teknik Direktör Safet Susic gözetiminde yapılan antrenman ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra topla koordinasyon çalışması yapan turuncu-yeşilliler antrenmanı taktik çalışmasıyla tamamladı. Sakatlığı nedeniyle 21 Aralık’ta geçirdiği ameliyatın ardından fizyoterapist gözetiminde özel tedavi ve çalışma programı uygulanan Isaac Sackey bu sabah yapılan antrenmanda takımla birlikte çalışmalara başladı. Afrika Kupası’ndan elenen Kongo Milli Takımı kadrosundaki Fabrice N’Sakala da Alanya’ya gelerek sabah yapılan antrenmandaki yerini aldı. Sağ ayak bileğinden sakatlanan Cenk Ahmet Alkılıç ise antrenmana katılmadı. Cenk Ahmet’in yapılan ilk kontrollerinde Gençlerbirliği maçında forma giyemeyeceği tespit edildi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.